simple website templates

Güvenlik Grubu Silme

Güvenlik Grubu listesini açtıktan sonra, bir Güvenlik Grubunu seçmek ve silmek, projeden kalıcı olarak silecektir. Bir güvenlik grubunu silmek, kendisine atanan Personeli silmez.


Not - "Public" ve "Admin" güvenlik grupları yeniden adlandırılamaz veya silinemez. ‘Public’ güvenlik grubu izinleri, oturum açmamış kullanıcılara uygulanır.

OfisPlan'daki Güvenlik Grubunu Silme:

Kenar Çubuğu Menüsünü açın ve 'Güvenlik Grupları' seçeneğini seçin.

2. 'Güvenlik Grupları' listesinden bir güvenlik grubu seçin.

3. Grup panelinin altındaki kırmızı Grubu Sil düğmesini seçin.

4. Güvenlik Grubunun silinmesini onaylayın.